Praktisch

DSCN0044

Wegbeschrijving en parkeren Houwaart

Via E314 : afrit 22 Aarschot, dan naar rechts richting Tienen. Aan de tweede lichten links afslaan richting Houwaart. Deze weg blijven volgen tot in centrum Houwaart, daar terug links richting Tielt-Rillaar. Dit is de Haldertstraat. Na ca 1,5 km kom je aan de rechterkant aan N° 154.

Via Diestsesteenweg komende uit Lubbeek : Aan Gouden Kruispunt richting Aarschot nemen, dan eerste kruispunt rechts afslaan, dan onmiddellijk links richting Houwaart Centrum, blijven volgen tot in het centrum, dan rechts richting Tielt-Rillaar. Dit is de Haldertstraat. Na ca 1,5 km kom je aan de rechterkant aan N° 154.

Via Diestsesteenweg vanuit Leuven : komende van de Tiense Poort, neem je de Tiensesteenweg tot net na de spoorwegbrug. Sla links af en direct daarna Rechts af naar de Koning Albertlaan. Volg de Koning Albertlaan tot aan de rotonde, sla rechts af en op de kruising Links af naar de Platte-lostraat. Blijf op de Platte-lostraat tot aan de Diestsesteenweg. Sla Rechtsaf en volg de Diestsesteenweg gedurende 6,8 km en sla dan Links af (Schubbeek). Volg deze baan gedurende 2,9 km tot aan het kruispunt met N223 (Aarschot-Tienen). Steek het kruispunt rechtdoor over en neem daarna direct Links richting Houwaart centrum. Na 1,2 km kom je in het centrum van Houwaart. Sla rechts af (richting Rillaar, Tielt) dat is de Haldertstraat en na 1,5 km vind je ons aan de rechterkant.

Vanuit Leuven indien je de autosnelweg en de Diestsesteenweg wilt vermijden :

Neem aan de Mechelse Poort de oprit van de E314 richting Hasselt. Blijf op de oprijstrook tot aan de eerste afrit Wilsele-Kessel-lo. Na de afrit naar RECHTS tot aan eerste rotonde. Op de rotonde neem je uiterst LINKS (2de afslag). Op de T blijf je op de hoofdbaan en volg de bocht mee naar LINKS (Wilsesesteenweg). Je rijdt door de gemeente Holsbeek . Op de splitsing met de Rotselaarsebaan, volg je de hoofdbaan naar RECHTS (aan je linkerzijde ligt het RVT Sint-Margaretha). Je rijdt door de gemeente Kortrijk-Dutsel en blijft nog steeds de hoofdbaan volgen (Gravenstraat). Na 5,2 km (vanaf de splitsing met Rotselaarsebaan) ga je op het kruispunt naar LINKS Rodestraat- richting Nieuwrode. (ofwel rechtdoor via smalle baan langs Kasteel van Horst). Vanaf het kruispunt Rodestraat na ca 1,4 km even na het binnenrijden van Nieuwrode, ga je naar RECHTS, richting Houwaart, Aarschot, Tienen. Je steekt aan de verkeerslichten de N223 over en vervolgt rechtdoor je weg naar Houwaart centrum. In het centrum ga je naar LINKS, richting Rillaar, Tielt (bordjes pas zichtbaar na de bocht). Dit is de Haldertstraat. Na 1,5 km vind je ons aan de rechterkant.

Parking Houwaart

IN- en UITRIT : langs de rechterkant van het huis (groene poort)

Er zijn 4 parkeerplaatsen onder het grote afdak (2 x 2 achter elkaar) en 2 op de groene grasparking. De overige auto’s aan de zijkanten van de binnenparking en onder de grote notenboom.

Indien geen plaats op de parking, kan er ook geparkeerd worden op de berm langs het veld. Om overlast te vermijden, vragen we om niet te parkeren vóór de huizen of hagen van de buren of op het fietspad. Wegens bouwwerkzaamheden is parkeren op de berm naast ons huis niet aan te raden. Wel op de bermen verderop in de straat.

Bedankt om hier rekening mee te houden.

 Wegbeschrijving en parking gemeentehuis Heverlee

Gemeentehuis Heverlee : Waversebaan 66, 3001 Heverlee, vlakbij Naamse Poort en station van Heverlee. De zaal bevindt zich op het gelijkvloers van het gemeentehuis, eerste deur rechts.

Ruime Parking aan voor- en zijkant met parkeerschijf tot 18u, achter het gemeentehuis zonder parkeerschijf.

Ring Leuven : komende van richting Station , aan de Naamse Poort de baan links inrijden (niet schuin links), je bent dan op de Naamsesteenweg. Die volg je even tot aan het station van Heverlee. Voor het station is een plein, je neemt de eerste straat rechts van het plein, de Prins de Lignestraat, die loopt recht op het gemeentehuis van Heverlee waar de les doorgaat. Trappen op, in de inkomhal de zaal aan je rechterkant, de Raadzaal.

Langs E314 : komende van Leuven : afrit 15, aan de derde lichten (richting Campus Arenberg en IMEC) naar rechts, altijd blijven volgen tot aan T, naar links tot op Kantineplein, naar rechts meedraaien en links afslaan vóór restaurant Zorba, dat is de Jules Vandenbemptlaan. Deze straat blijven volgen, dan kom je vanzelf aan het gemeentehuis, op het plein naast de kerk.

Of : afrit Leuven centrum, Mechelen en dan langs de ring tot aan de Naamse Poort, zie beschrijving Ring Leuven.